Kopers begeleiding

Vanaf het moment dat uw nieuwbouwproject in de verkoop gaat heeft u begeleiding nodig voor uw kopers en optanten. Mist u een deskundige kopers begeleider, dan schakelt u deze gemakkelijk in bij Adviesbureau J.W. Gijsbers. Met trots hebben we dit mooie project in Arnhem omarmt. 33 nieuwbouwwoningen in de spijkerbuurt van Arnhem.

Wat doet een kopers begeleider nu precies?

Een kopers begeleider maakt verbindingen. Hij creëert lijntjes tussen betrokken partijen, de processen en de communicatie. Zo verlopen bouw- en klantproces parallel en vlot. Adviesbureau J.W. Gijsbers begeleidt de kopers vanaf het verkoopproces tot aan de nazorg. Eventueel wordt hij eerder in het proces ingezet om de woning en de doelgroep nog beter op elkaar af te stemmen.

Een kopers begeleider coördineert de kopers keuzes. Hij geeft advies aan de kopers en maakt offertes voor individuele kopers keuzes. Hij verwijst naar de juiste showrooms, organiseert kopers kijkersmiddagen en verzorgt desgewenst de nieuwsbrief of website van het desbetreffende project. Hij zorgt bovendien dat de kopers tijdig de juiste keuzes hebben gemaakt en geeft deze keuzes op tijd door aan de juiste partijen; Hij bewaakt de sluitingsdata.

Door al deze ballen in de lucht te houden ontzorgt hij uw afdelingen en de betrokken partijen. Zij kunnen zich richten op hun kerntaak. Bovendien verloopt het bouwproces gestroomlijnder en voorkomt u onnodige faal- en vertragingskosten. Daar komt bij dat uw kopers blij zijn. En blije kopers geven meer geld uit en zijn uw ambassadeurs.